Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor Termeni si conditii

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului mobilaoutletgherla.ro (mobilaoutletgherla.ro).

 Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si mobilaoutletgherla.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul la retur, dacă produsul prezintă vreo problema, in termen de 15 zile de la primirea produsului urmand conditiile de retur de mai jos. Nu se accepta returul produselor folosite sau deteriorate.
Administratorul firmei isi rezerva dreptul de a refuza returul oricarui produs expediat dupa limita perioadei de returnare si/sau a produselor care nu se afla in aceleasi conditii in care au fost primite.
In vederea returului consumatorul are obligatia sa ambaleze corespunzator produsul.
Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile lucratoare de la returnarea produsului/produselor.
Produsele agabaritice pot prezenta defecte datorate in principal manipularii in vederea transportului.
Adaugarea produsului in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzii reprezinta doar rezervarea acestuia pana in momentul in care unul dintre operatorii nostrii vor confirma integritatea produsului, precum si perioada de necesara livrarii.
www.mobilaoutletgherla.ro isi rezerva dreptul de a anula orice comanda pentru un produs agabaritic.
In situatia in care clientul doreste sa anuleze comanda pentru care a platit avans AVANSUL SE PIERDE IN TOTALITATE SI NU SE VA RETURNA CLIENTULUI.
In situatia in care clientul plateste comanda integral si doreste sa o anuleze i se va retine 50% din TOTALUL comenzii.
Transportul produselor comercializate de site-ul www.mobilaoutletgherla.ro se efectueaza strict pana in fata imobilului clientului/ strict pana in fata scării blocului. ( ! Nu le urca la etaj ). Www.mobilaoutletgherla.ro nu raspunde pentru nicio intelegere pe care clientul doreste sa o incheie cu soferul/soferii(angajatii) delegati cu transportul mobilei in vederea oricarei activitati care implica spre exemplu manipularea mobilei in alte locatii sau alte etaje si nu pretinde si nici nu beneficiaza de nici o recompensa materiala sau de alt fel in urma unor astfel de activitati, care nu se regasesc in fisa postului angajatilor. Orice astfel de activitate nu este incurajata si se va desfasura fara accordul firmei pe propria raspundere a clientului cat si firma nu raspunde in fata legii sau a nimanui de nicio problema rezultata dintr-o astfel de activitate amintita mai sus.
Administratorul firmei face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.
Site-ul www.mobilaoutletgherla.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela denumiti aici „utilizatori”. www.mobilaoutletgherla.ro isi rezerva dreptul de a anula in orice moment orice comanda efectuata pe site anuntand in prealabil cumparatorul prin apel telefonic sau email.

 Disponibilitatea serviciului

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului expert in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactați la nr de tel 0744578593.